Verzendkosten slechts €2,50

Verzendkosten bij Rêveries zijn ongeacht de grote van je bestelling slechts €2,50 per bestelling.

Betalingen worden veilig verwerkt

Betalingen worden in een beveiligde omgeving verwerkt door Pay.nl. Zij faciliteren een veilige verbinding voor jouw (iDeal) betaling. Zo ben jij er zeker van dat ook je online betaling bij Rêveries veilig is.

14 dagen bedenktijd

Na ontvangst van je product heb je 14 dagen de tijd om het product te beoordelen. Is je bestelling niet naar wens dan kan je deze aan ons retour sturen, neem daarvoor contact op via webshop@reveries.nl. De kosten voor het retourneren betaal je zelf, natuurlijk kan je jouw retour ook gratis in onze winkel terugbrengen. Indien de volledige bestelling wordt geretourneerd storneren wij het volledige aankoop bedrag binnen 10 werkdagen na ontvangst van het retour.

Voor de 14 dagen bedenktijd geldt dat het originele prijskaartje nog aan het product bevestigd moet zijn en in de (indien aanwezig) originele verpakking wordt geretourneerd. Het product mag niet meer dan nodig gebruikt of belast zijn dan nodig is om het product te beoordelen. Door het wassen, strijken of langdurig dragen (passen mag uiteraard wel!) van het product vervalt de bedenktijd.
Zie ook onze algemene voorwaarden.